Честито! Вашата поръчка беше приета
Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.
Продуктът е изчерпан
Внимание: последни бройки!
Availability date:
Честито! Вашата поръчка беше приета
Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.
Съставки в 1 капсула
За какво се използва
Куркумата (Curcuma longa) принадлежи към семейството на джинджифиловите растения и се среща повече от 5000 години, особено в Индия и Югоизточна Азия. Куркумата е една от най-важните подправки в TCM и Аюрведа и е най-разпространената съставка в индийската кухня.
Според аюрведичните разбирания, куркумата има балансиращ ефект върху трите доши (Вата, Питта, Кафа): загряващият ефект балансира Вата и Кафа, а горчивият вкус балансира Пита.
Защо използваме екстракт от куркума и чиста куркума?
Куркумата в момента е едно от най-проучваните растения. Това се дължи на неините ценни съставки, от които куркуминоидите са може би най-известните. Счита се обаче, че ефектът им им е най-добър когато не са премахнати другите биоактивни съставки на куркумата като турмерозахариди и етерични масла. Традиционната индийска медицина използва най-често цялото растение, а не изключително синтетично произведени екстракти. Затова в продукта QIDOSHA са комбинирали биоактивните куркуминоиди с цял корен куркума на прах за по-добра усвояемост от организма.
Често задавани въпроси
Каква е разликата между куркумин и куркуминоиди?
Защо вашата куркума съдържа екстракт от черен пипер?
Защо добавяте куркума на прах към екстракта от куркума?
Може да се използва
ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА
Приемайте по 1 капсула на ден с 200 мл вода след хранене.
Защо да изберем QIDOSHA?
ПРОИЗХОД
Германия
За поръчки: 0894 934 724